ERIK´s Hjemmeside

Vi er en familie på 2 voksne og 3 piger, alle pigerne er flyttet hjemmefra.

Erik pædagog og tidligere leder af Børnehuset Svanen, nu gået på efterløn og Annemarie er socialpædagog, og arbejder som handicaphjælper i Korup

Erik har i 2016 startet egen virksomhed, BPA-administration Handican, hvor han administrerer forskellige Borgeres Personlige Assistance-ordninger, både lønadministration og andre arbejdsgiver forpligtigelser.

Vi bor nu i vores sommerhus, efter et mindre heldigt tidsrum i andelsboligforeningen Fjordtofteparken i Seden Syd, som har en bestyrelse og administrator, der er helt helt ud over det sædvanlige (vi måtte slæbe dem i retten, for at få dem til at overholde deres egne vedtægter - en retssag de selvfølgelig tabte).

Sidsel har dyrket sin hobby (minigolf) i Putter Team Odense. De sidste 16 år har hun desværre ikke kunne deltage i sporten p.g.a. hendes sygdom.

Vi har et dejligt sommerhus i Hasmark på Nordfyn, men holdt meget af camping i vores Camplet,og specielt i Frankrig, derfor er der mange sider med vores foretrukne campingpladser i Frankrig og beskrivelser af dem.
På grund af Sidsels handicap (kørestolsbruger) har det ikke været muligt, at benytte campingpladser mere, så der vil ikke komme nye på, men de nuværende fungerer da stadig.

Vi har i de senere år, holdt ferie i Gite France (forskellige private huse i Frankrig), og det kan godt anbefales.

Her i 2010 har vi så været i Frankrig, og købt vores eget hus i Pont St. Esprit, som ligger i det nordlige Gard depardement og støder op til Ardeche i Nord, Drome i Nordøst og Vaucluse i Øst.


Skriv endelig hvis du har link, som passer til denne side, eller hvis du har gode pladser andre kan få glæde af.